sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Vyoden mittanen aikalisä

Edellistä tekstiä kirjottaessa mietin, että kirjotan sinne jotai siihen suuntaan, että pitääpä soittaa ylilääkärille, ja kysella paluusta siirtolistalle.
No ei tartte. Nimittäin lääkäri soiti yks päivä viikolla. Kuulemma Plavix, jonka sain vuodenvaihteessa pallolaajennusten yhteydessä, pitää mut vuoden pois listalta. Verenohennuslääke, joten isoa leikkausta ei tietentahtoen suoriteta. Se siitä sitten.
Kyllähän as aluksi söi naista, mutta äkkiä se meni ohi. Nyt voiaan suunnitella kesän lomareissua, eikä tartte miettiä, että mitä jos. Kone otetaan mukaan ja sillä selvä. Toinen asia mikä helpotti asian hyväksymistä on se, että vuojen päästä oon sitteki ollu vasta 2.5v dialyysissä. Tässä ku kuulee näitä siirtojuttuja, pari-kolme vuotta on yleensä sellanen "vähintään" -aika, vaikka toki joku saattaa päästä muutaman päivän jjontuksella siirtoon. Tää on nyt mun kohalla näin. Tiiän mitä teen seuraavan vuoden.

Lunta pukkaa taivaan täydeltä, tullu jo monta päivää. Täällä kuulemma lähennellään lumiennätystä. Ei mua muuten lumi haittaa. Talvella pitääki olla lunta. Sitä nyt on tullu jo nii kauan yhtä sioittoa, että aura-autot ei kerkiä pitämään katuja puhtaina. Asun sen verran keskustassa, että tässä nää kadut on kyllä lähes jatkuvasti puhtaat.
Tää talo, missä asun, on esteetön talo. Hah, sanon minä. Ku ekat pakkaset syksyllä tulee, muuttuu esteettömyys esteeksi ja piha on jatkuvasti huonossa kunnossa. Se on myös kalteva. Tietysti, ku vältetään portaita, mutta sanonpa vaan, että aikamoinen luistelukenttä se pääsääntösesti on. Katoin eilen ku naapurin pyörätuoli veti komiasti slaidaa pihassa, ku koittivat sivuttain mennä alaspäin kaltevaa pihaa.
Perjantaina lähettiin Marjon kans kauppaan, ja katoin että onpa liukas  piha. Samalla sadasosasekunnilla olinki jo rähmällään maassa. Seurauksena kipiä ranne, jonka päälle rämähin. Nyt oon sitte käyttäny nastoja kengissä.

Perjantaina illalla sain vieraan. Oli mukavaa ku ystävä kaukaa tuli yökylään. Me käytiin baarissaki, ja mulla oli oikei tukkaki laitettuna. Meikata en jaksanu, mutta olihan se laitettu tukka jo paljo enempi ku pitkään aikaan. Mentiin puolilta öin ja istuttiin tappiin asti. Sen verran uskalsin juua, että yhen lyhyen Bloody Maryn. Se oli muuten jo toinen kerta, ku otin alkoholia sen sadan päivän aikana, jotka aioin olla ottamatta. Eka kerta oli kylläki vahinko, ku söin liköörikonvehdin, missä oli 2.8% alkoholia. Sata päivää juomatta muistu mieleen vasta, ku oltiin yöllä tulossa takas tänne mun luo. Nooh, ehkä pystyn elämään asian kans.

Huomena on soittotunti, mutta mun suunnitelma harjotella läksyt viikonloppuna, meni mönkään tuon ranteen vuoksi. Meen kuitenki soittotunnille, ja soittelen diskantilla Ukko Nooaa tai jotain.
Huomena alkaa myös möbleeraaminen, ja pientä sisustushommelia on myös tulossa. Ehkäpä laitan jotai kuvia myöhemmin.

Mukavaa alkavaa viikkua, ja olkaa varovaisia liukkaalla liikkuessanne! Moikka!

Ps:Arvatkaa, onko maha kuralla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti