sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Zombie-fiilis

Viimiset päivät on menny ihan zombeillessa. Oon kertonu aiemmin jalkojen hermosäryistä. Niitä ei oo enää viime vuosina kauheesti ollu, ku on tunto lähteny jalkateristä. Puolensa siinäki, nii ei tunne sitä saatanallista ja hermoja raastavaa kipua enää.
No nyt tämä sama särky, mutta onneksi aika vähäsenä vielä, on alkanu tuikkiin kädessa. Vasemman nimettömän kohalta tuosta kämmenen nivelen kohalta, kämmenen puolelta. Oon syöny Panacodia muutaman päivän, ja olo on sen mukanen.
Öisin en oo saanu kunnolla nukutuksi. Lisäksi ollu maha sekasin monena yönä. Viimeyönä piti noin tunnin välein nousta röyhtäilemään, ku maha mellasti omiaan. Ärsyttävää. Pittää nukkua sitte univelkoja pois, ku käsi ja maha rauhottuu. Kävin eilen hakeen apteekista Lopexia ku se oli loppu. En sitte kuitenkaan muistanu sitä ottaa, ku vasta yöllä. Muistiki huononee näinä zombie-kausina.

Reissuun lähtö lähenee jatkuvasti. Passi on tullu naapuriin ärrälle, vakuutukset pitää hoitaa viikolla. Dialyysinesteasia on kunnossa, ja erooppalainen Kela-kortti kaivettu jemmasta. On kyllä niiiiiiiiiin mukava lähtä vähäksi aikaa reissuun. Pieni maisemanvaihdos tekee kyllä gutaa.
Matkasuunnitelma ei oo kiveen hakattu, mutta se on jotakuinki seuraavanlainen. Ekaksi yöksi mennään Narvaan, siitä Peipsjärven rantaa alaspäin. Käyään Latvian puolella Riikassa, ja lähtään ylöspäin Itämeren rantaa. Käyään Saarenmaalla ja Hiidenmaalla. Välillä yövytään isoissa kaupungeissa, ja välillä pienissä kylissä. Reissussa ollaan reilu viikko, ja siinä kerinnee jo tulla vähän koti-ikäväki. Vuokrataan Tallinnasta mennessä auto, nii päästään liikkumaan ihan fiiliksen mukaan. En ota yökonetta mukaan, vaan vaihan pussit käsin. Se vie oman aikansa, mutta näin lienee turvallisempaa, jos esim. kone sattuu hajoamaan. Sain polilta luvan pelata vähän enempi Extranealilla, eli pitkänajanpussilla, nii jää yks tai kaks vaihtoa vähemmälle päiväsaikaan. Saa nähä sitte kotia tullessa, mennäänkö plussalla vai miinuksella nestetasapainon suhteen.

Suunnitelmissa oli mennä nyt helatorstain tai viikonlopun aikana mökille, mutta oli nii kylmää, että jäin kotiin. Vähän ku lämpenee, on mökillä kiva olla, ku ei oo vielä itikoita. Ehkä mun ajatukset on jo kuitenki vähän etelämmässä... tiiä häntä.
Onhan tässä ennen reissua vielä yks iso projekti, nimittäin tuo Siivouspäivä. Se on ens lauantaina, ja kamaa on aika paljon menossa myyntiin. Oon vähän katellu niitä jo, ja niputtanu jotain. Saan apulaisen kaveriksi myymään, ja Marjo tulee ainaki aamulla laittaan kamoja, ja iltapäivällä keräämään pois. Siinä on yhenlainen urakka, ja vähän jännittääki, että miten jaksan koko päivän olla skarppina.

Tämmöstä tällä kertaa. Palaillaan astialle. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti