sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Läps! Läps!

Aika on kulunu mukavasti, eikä suurempia ongelmia oo ollu dialyysien eikä terveydenkään osalta.
Taannoin mut puotettiin listalta keuhkokuumeen ja samian pissan vuoksi. Kävin urologilla, joka tähysti pissarakon. Labroista löyty sekaflooraa pissasta, ja se nyt pidättää mut edelleen pois listalta. Perjantaina lääkäri soitti, ja sano, että pitää mennä urologian polille opetteleen katetrointia ja jatkossa pitää tyhjentää pissarakko x kertaa vuorokaudessa. Joopa joo, kiinnostaa ku kilo paskaa.
Tässä on nyt pitkään menny jo hyvin, ei oo ollu tulehuksia eikä muitakaan vastuksia, enkä nytkään koe olevani mitenkään kipiä. Ärsyttää ja turhauttaa alklaa opetteleen ittensä katetrointia ja tuusaan niitten katetrien kans muutenki. Osaan kyllä katetroida toisen ihmisen, oonhan sitä työkseni vähän aikaa tehny, mutta että itiäni. Blaah. Kovasti munuais- ja maksasairaitten ryhmässä tuettiin, ja kerrottiin että se on helppoa ja muutenki iisiä, ku käytössä on muitaki katetreja ku niitä sairaalassa käytettäviä isoja, lötköjä ja hankalia käsitellä.
Tässä ku oon viikonlopun asiaa pohtinu, alkaa se tuntua jo vähän paremmalta. Melkein toivois, että pääsen joutuin opetteleen sen ja sitte pissa puhistuu ja paluu siirtolistalle on taas mahollista.

Sattupa tässä viikonloppuna yks toinenki juttu. Viime syksynä ku sain niitä pistoksia silmään, että lähtee se veri pois eikä tulis uusia vuotoja. Noh, pe-la-yönä tuli uus vuoto ja viime yönä toinen. Oikia silmä on aika samea. Sillä lailla, että ei sillä nää mitään selvästi, ja se hankaloittaa näkemistä. Pitää huomena soittaa silmäpolille, että jos asialle vois tehä jotai. Ärsyttää seki, ku on jo pitkän aikaa menny nii hyvin ja nyt tulee yhteen syssyyn näitä paskempia juttuja.
Mietin, että jos oon viime syksystä ja talvesta selvinny täyspäisenä, kestää psyyke kyllä nämäki. En vaan haluais enää samanlaista paskaruljanssia kokia epäilen, ettäi psyyke ei kuitenkaan ehkä kestäis toista kertaa jatkuvia takaiskuja ja pettymyksiä. Jotenka toivotaan nyt, että nää jäis tällä ketaa tähän.

Pittää lähtä saunaan, ja sitte voiki alkaa jännittää Big brotherin toiseksi viimistä talk showta. Jännä ilta tiedossa. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti