maanantai 26. toukokuuta 2014

Fragile dreams

Uus viikko ja vanhan kujeet. Oikiastaan pitäis keksiä jotai prijektia nytte, ku tuntuu ettei aika meinaa kulua. Oishan tuota kaappien siivousta ja sen sellasta, mutta ei sellaset hommat just nyt huvita.

Kelalta tuli postia että apteekin omavastuukatto 610€ on täynnä. Outua. Mökillä jo ku toivat apteekista nesteitä, sano apteekin Mervi että omavastuu ois täyttyny. En uskonu sitä enkä taho uskua vieläkään, vaikka Kelalta tuli lappu että on se. Ei se oo koskaan ennen kerenny täyttymään vuojesa ja nyt se on jo toukokuusa. Lääkkeethän on vähentyny kovasti ohituksleikkauksen jäläkeen. Nyt nuo dialyysinesteet, mutta nehän on 100% korvattavia nii että nekään ei oo maksanu ku 3€/3kk. Asiaa mietittyäni, söinhän alkuvuonna monta niitä Vancocin-kuureja ja ne oli n.85£/viikko. Niistä kai ne on sitte kertyneet ku en muutakaan keksi. Niin tai näin, nyt pitää maksaa loppuvuojen enää 1.50€/lääke.
Sitte asiaan. Tykkään kovasti sellasesta bändistä ku Anathema. Huomasin tännään että ne tullee syksyllä Suomeen, Helsinkiin ja Tampereelle. Oon kerran käyny kattoon niitä Treella v.2012 ja se keikka oli ihan mieletön. Nyt tekee kovasti mieli lähtä taas kattoon mutta... Kaikki on nii auki tulevaisuuen osalta että ei paljo hyomista eemmäs uskalla suunnitella mittään. esimerkiksi että oonko siinä kunnosa marraskuusa että pääsisin lähteen, jaksanko, oonko mahollissesti siirrosa tai ylipäänsä hengisä, yms. yms. tarpeetonta mitä ei ees pitäis miettiä.
Viimeksi ku kävin kattoon kyseistä pumppua, olin saanu 2.5 viikkua aiemmin aivoinfarktin ja se kyllä tuntu melkoselta voitolta että pääsin sinne asti. Muistan kyllä aatelleeni että se oli kaiken vaivan arvonen, vaikken paljo muuta sillä reissulla jaksanukaan. Paitsi tietysti hoitaa serkkutytön sillon 4kk ikästä poikaa. Serkun mies oli kaverina keikalla joten sieläki koin oloni ihan turvalliseksi. Mukava reissu kaikin puolin. Ehkä mää nyt vaan ostan liput ja alan valmistautuun henkisesti dialyysikoneen kans pitemmälle reissulle lähtöä, oishan se vaihtelua vähän näihin kotiympyröihin.
Ennen kävin paljonki keikoilla, festareilla jne. mutta nykyään ei tuu enää käytyä oikeestaan missään. Suuret ihimismassat ahistaa eikä ympärillä pyörivä kännikalaparvikaan kauheesti houkuta. Ite jos ois päissään, ei se haittais mutta selevinpäin ei kauheesti kiinnosta lähtä. Rotuaari piknikkiin oon ostanu lipun keskiviikolle jollonka sielä esiintyy Cheek, Jukka Poika ja Haloo Helsinki. Tuossa ku melkei pihalla esiintyvät nii mikä jottei. Seuraavana päivänä lähtäänki sitte äitin kans Ylläkselle Kolarin kansalaisopiston haitarileirille. Samaan aikaan sielä on Ylläs soikoon!-tapahtuma, joka taitaa olla enempi tanssimusiikin ystäville. Se ei haittaa, sillä meen suurella mielenkiinnolla kattoon millasta sielä on. Loppujen lopuksi, onhan täsä paljoki ohojelmaa kesäksi ja musiikkipainotteista vieläpä. Että suotta kai mää arvon tai jännitän tuota Anathemaakaan, sinne vaan ku nii kovasti houkutttaa.

Tää biisi on se, mikä aikoinaan  herätti kiinnostuksen kyseiseen bändiin.Tämmöstä tällä kertaa. Huimaa on tämä elämä, vaan koittakaahan pysyä mukana. Moikka!

4 kommenttia:

 1. Kipuileksää keski-ikää vai mitäkä? Kyllä ei meikäläinen enää paljon kolmenkympin jälkeen o jaksanut juosta missään. Miu mau, aina vaan kottiin nukkumaan ja kasilta ylös. Viikon huippuhetkiä on perjantainen ammattiliiton lehti ja Huvila ja huussi telkusta. Surkiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ku ei voi tietää mikä on tilanne tuollon, että uskaltaako hankkialippuja yms.
   Kyllä aikamoiset juhlat saa olla nykyään, että ne kotisohvan voittaa :D

   Poista
 2. Oisko se niin suuri starba, että jos ostat lipun valmiiks ni saisit myytyä poijes, jos lähtöön tulee este? Tosta juhlimisesta vielä, että ei oo ältsin kauan ku kollegan kanssa (terveiset A.N.) päädyttiin Olavi Uusivirtaa kattoon kapakkaan after work -drinkiltä. Oih, sillä muistolla elää kauan ja moisesta reippaudedta voi olla ylpee. Ja kanatikin se, Uusivirta on kyllä seksisymbooleiden aatelia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii se häätyy tehä, että ostaa lipun ja kattoo sitte mikä on tilanne.

   Poista