keskiviikko 21. elokuuta 2013

Keskiviikko, keskellä viikkoa

Jeespä jees, valinta on tehty nytte. Päätin ottaa Baxterin koneen. Se on mulle tässä kohtaa parempi vaihtoehto koska on tuo verenvuoto edelleen toisessa silmässä. Kävin tänään kattoon koneita ja tää Baxterin kone oli ihan saman näkönen ku 15v. sitte. Luulen että opin sen käytön iisisti koska mieleen palautu monia juttuja ku sitä siinä kattelin ja toki vähän myös hiplasin.
Otin kuvat molemmista, myös Freseniuksen koneesta. laitan ne tähän vaikkaki ovat kovin surkeita kuvia, ahtaassa nurkassa ku niitä kattelin mutta laitan ne kuiten tähän.Tää on se öinen rakastaja joka muuttaa mun luo.
Tämä taas on se Freseniuksen mylly joka ei voittanu näissä arpajaisissa.

Dialyysi meni hyvin. Jostain syystä oon eilen ja tänään pissannu aamulla puoli litraa mikä on melko paljon. Oon kuutioinu mielessäni että voisko se johtua kohonneesta albumiinista, se ku kuulemma sitoo nestettä verenkiertoon eikä päästä sitä kudokseen mistä se on hankalampi saaha pois. Oon syöny säännöllisesti sitä proteiinilisää ja vähän petrannu noitten lihahommien kans. Mää ku en oo oikei suuri lihan ystävä.
Tai voisko sillä olla jotai tekemistä asian kans että nyt ku nestelasti vähenee, munuainen alkaa toimia enempi ku ei oo niin kovalla rasituksella. En tiiä. Viimeaikaisten kokemusten perusteella sanoisin että mikään ei oo yhtä varmaa ku epävarma ja että tulevaa ei kukan voi mitenkään tietää.
Nestettä otettiin tänään 3.2 litraa ja verenpaineetki laski jo normaaleiksi joten aletaan olla lähellä normaalia painoa. Paino oli tänään kotia lähtiessä 495 eikä sen kyllä tarttis enää yhtään laskia. Onneksi kuitenki ruoka maistuu.
En muista oonko täällä asiaa  sen enempi puinu mutta tää tuntuu jo ihan järettömältä ja toki oudolta. Dialyysissä kympin maissa söin kolme rieskaa ja kupin kahvia, hoidon jälkeen yhen maissa kaks perunaa, jauhelihakastiketta, kipollinen salaattia ja lämpimiä kasviksia, lasi mehua ja kolme (!!!) sämpylää. Äsken keitin kahvit ja söin kaks sämpylää vaan edelleen on nälkä ja taidanki laittaa kinkkukiusauksen uuniin. Tuntuu että mikään ei piisaa mutta hyvähän se vaan on, ja oonki ottanu kaiken irti ruuasta ja syömisestä.

Eilinen retki meni hyvin. Käytiin Ikeassa ja kyllä taas pitää ihmetellä että miten sitä onkaan pärjänny ilman kaikkia noita tilpehöörejä tähän asti. Mitään en tarttenu sinne mennessä (tai no, isomman irtopohjallisen kakkuvuoan juu) ja iso kassillinen oli kamaa kotia tullessa. Toisaalta taas, onpahan nyt keittiön romukaapin kamat suunnilleen ojennuksessa ja helpommin löydettävissä ku ennen.

Menee ihan löpinäksi nyt joten eipä muuta ku mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille. Muistakaa kattoa Taivaan tulet ysiltä kakkosella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti