tiistai 10. syyskuuta 2013

Piikkiä silmään

Taisin eilen kehuskella että ois tänään kardiologille meno. Höpö höpö, silmälääkäri mulla tänään oli ja kardiologi on vasta torstaina. Onneksi tarkistin illalla mikä poli on kyseessä eli mitään vahinkoa ei päässy tapahtuun.
Eka laitettiin tipat, laajennus- ja puudutustipat siis, sitte otettiin kuvat ja sitten lääkärille. Toisesta silmästä ei saatu kuvaa ku sielä on se verenvuoto. Lääkäri päätti että laitetaan tänään Avastin-injektio ja se laitettiinki samantien. Toinen laitetaan parin kk:n päästä. Jospa tuo veri alkais kuivua pikkuhiljaa pois ja näkö palautuis ennalleen.
Löysin tämmösen kuvan moisesta injektiosta ja noinhan se käy; Puudutus, tötterö silmään ja neulaa perään ja siinä se. Koko toimenpide kestää puhdistuksineen noin kaks-kplme minsaa ja kuulostaa paljon pahemmalta mitä oikeesti onkaan.
Lihotusrintamalle kuuluu hyvää. Paino on mun mielestä noussu suunnilleen viiteenkymmeneen. Alkaa tuo syöminen ja insuliinin lisäys tuottaa tulosta. Vaikkaki ruokahalu on vähän tasaantunu siten, että ihan kaikki mitä tarjotaan, ei mee alas. Maanantaina ku oli kalkkuna-aurakastiketta sairaalassa nii jätin sen syömättä koska kalkkuna on ällöä. Tai no kyllä se leikkeleenä menee leivällä muttei kastikkeena lautasella. Älkääkä kysykö miksi, vika on mun korvien välissä.

Eipä tässä tälle päivää sitte muuta. Son moron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti