sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Turnausväsymystä

Tänään on ollu vähän matalapainetta. Mieltä ei tuntunu piristävän edes kauppareissulla ex tempore-kampaajalla käynti. No se oli kyllä ollu mielessä jonku aikaa ja ku kampaajalla sattu oleen aikaa sopivasti nii kävin.
Hyvää tässä päivässä oli se että kaupassa vihdoin oli Hopea toffeeta. Ostinki sitä kaks pussia ja hupsista, söin jo ne molemmat. Lisäksi ajattelin ku kaupasta kotia päin kävelin, että ei oo ku 2.5kk ku mietin sairaalassa sängyn reunalla että pitäis pestä hampaat tuossa altaalla, kolmen metrin päässä vaan en jaksa kävellä sinne asti, saati seistä siinä hampaitten pesun ajan. Nii että onhan tässä päivässä, tarkemmin ajatellen, ollu paljonki hyvää.
Sain viimein katottua muutaman ohjelman boksilta ku telkkarikaan ei oo liiemmin kiinnostanu. Oikeestaan kaikki syksyllä alkaneet sarjat mitä piti kattoa, on vielä kattomatta. Ennen ku valvoin öisin nii ruuukasin sillo katella sarjoja vaan ku nyt pitää nukkua yöt että jaksaa nousta dialyyseihin. Seki on vähän sellasta tervanjuontia ollu. Tämä jalkahomma, joka on jo onneksi hyvällä mallilla ku ei enää vuoda kudosnestettä ja on siisti, taitaa olla syypää tähän. Nimittäin sen vuoksi siirty vähän se vatsakatetrin laitto ja sitä myötä myös nesterajotus jatkuu. Mua nii syö tuo rajotus. Niinpä tänään mielenosotuksellisesti ostin 0.5l Fantapullon ja join sen kahella hörpyllä. Mietin kyllä tarkkaan teenkö sen, onhan siinä melkein puolet päivän nesteistä mutta päätin juua sen ja oli se kyllä sen väärtiki. On nyt pitäny juua kotona vähempi. Huominen vielä ja pääsee dialyysiin. Nii hassulta ku se kuulostaaki, mulla on sellanen viha-rakkaussuhde dialyysiin. En tykkää maata sielä mutta kyllähän se helpottaa oloa ja voi taas juua jotain. Sellanen välttämätön paha se on. Viikonloppusin vaan pitää olla nii hiton tarkka nesteen kanssa ku tulee yks päivä enempi hoidotta ku arkena. Kunpa saisin nopsaa sen peritoneaalidialyysin alulle nii helpottais tää.
No joo, tässäpä tämän päivän kuulumiset. Hyvää yötä ja kauniita unia jokaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti