maanantai 9. syyskuuta 2013

Valtakunnassa kaikki hyvin

Taas on uus viikko pyörähtäny käyntiin.
Tänään oli erityisen nopia dialyysi. Nukahin melkei heti ku hoito saatiin alulle, heräsin kahville ysin jälkeen ja jatkoin unia hoidon loppuun asti. Ruoka nassuun ja kotia.
Paineet laski melko lailla kotia päästessä joten täällä meni pari tuntia maatessa ku ei pää antanu periksi olla pystyssä ja niihän siinä kävi että uni tuli. Toivottavasti ei menny yöunet siinä samalla.
Huomena on kardiologille meno. Kiinnostaa kovasti kuulla mitä sydämelle kuuluu nykyään. Tai siis kuulla lääkärin mielipide siitä mitä sille kuuluu.
Normi dialyysien lisäksi tällä viikolla on huomena tuo sydänpoli ja torstaina silmälääkäri nii että joka päivälle jotain. Käy ihan työstä tämä sairastelu.

Viikonloppu meni oikei mukavasti. Sain pe vieraita Savosta ja oliki oikei mukava nähä vaikkaki aikataulu oli melkoisen kiireinen, vierailla ku oli monta kyläpaikkaa käytävänä. Kun ei sitä aikaa ollu päivällä jutustella nii me poristiin sitte yöllä. Tai oikeestaan aamullaki ku nukkumaan päästiin vasta ennen kuutta aamulla. Kiitokset tätäki kautta Savoon <3

Eipä tässä tätä normia kummempaa jotenka son moidos.

2 kommenttia: