torstai 17. lokakuuta 2013

Torstai eli välipäivä eli normipäivä

Eilen kirurgi kävi kattoon jalan haavaa joka ei meinaa umpeutua. Oli sitä mieltä että jalka voi hyvin eikä sille tartte tehä muuta ku suihkutella aamua iltaa. Näin oon tehny ja tänään se ei oo enää erittäny vaikka olin neljä tuntia kaupungilla jolloin haava on tietysti peitettynä ja peroneustuki tulee just haavan kohalle. Nii että josko se alkais pian oleen nii kunnossa että pääsee...
Eilen serkkutyttö kävi moikkaamassa mua dialyysissä ku hällä oli oma kontrolli toisella polilla. Mukavaa oli jutella niitä ja näitä. Aikaki kulu joutusammin ku oli juttuseuraa.

Tänään on ollu oikei mukava päivä. Sukulaistyttö on ollu syyslomalla näillä seuduin ja käytiin hänen kans Amarillossa syömässä, pitemmän kaavan mukaan tietysti. Jälkkärit käytiin syömässä ja juomassa Bisketissä ja sitte mentiin vielä kaupoille. Tosi virkistävä reissu ku ku ei oikeestaan puhuttu mun sairastelusta vaan K:n tulevaisuuden suunnitelmista, koulusta, harrastuksista yms. Sellasta elämäniloa ja kaiken täyttävää odotusta ja intoa tulevaisuutta kohtaan oli ilo kuunnella.

Tässäpä nämä kuulumiset tällä erää. Huomena taas dialyysiin ja viikonlopun viettoon. En tiiä missä vkl menee mutta sepä jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti