sunnuntai 31. elokuuta 2014

Paluu arkeen, halleluja!

Morjesta pöytään! Viikonloppu on vietetty, ja kovasti levollinen olo on alkavalle viikolle. Pitäskö sanua, että arki alkaa, ku huomena alkaa soittotunnit. Mukavaa.
Kulunu viikko on kans menny melko haipakkaa. Kaveri tuli keskiviikkona, ja istu tuossa motna tuntia. Kahviteltiin ja vaihettiin kuulumisia pitkästä aikaa. Torstaina tuli myös yks kaveri illalla käymään. Hänenki kans kahviteltiin ja juteltiin niitä ja näitä.
Sen verran oli hulinaa viikolla, että viikonloppu on nyt menny ihan iisisti tässä lähinnä kotosalla. Oon laitellu ruokaa, pyykänny, tehny aivotyötä ja seurana on ollu Big brotherin tyypit. Onhan se tietysti mukavaa, että on ruokaseuraa. Pakko kyllä myöntää, että tänä vuonna tuota ei voi kauaa kuunnella kerrallaan (tavallisesti BB kuuluu taustalta, ku puuhailen jotai) ku yks tyttö huutaa ja kiljuu jatkuvasti. On niinku kaulaa katkaistas. Ei tämmönen hiljasuuteen ja rauhaan tottunu kestä kuunnella tollasta, menee pää sekasin.

Huomena alkaa tosiaan soittotunnit, eli se on paluu arkeen. Haitari ei oo paljon käytössä kulunu Ylläksen leirin jälkeen. Pari kertaa oon käyttäny sylissä, ja tänään piti treenata viime kevään läksyä. Mukavaa että tulee joku rytmi arkeen, ja saa vähän vaivata ittiään opettelemalla uusia kappaleita.

Tässäpä nämä tältä viikolta. Huomenna on paluu arkeen, ja se on mahetsua se. Moikka!

2 kommenttia:

  1. Määkin otin oikein asiakseni kattoa BB.n sunnuntailähetyksen. Aivan viihdyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jumatsuibe! Sannis kattoo Pikratöriä! Kattoko Tipsu kans?

      Poista