lauantai 16. elokuuta 2014

Tippaturnaus

Viikonloppua mennään. Nyt alkaa kelit olla kohillaan. Aurinko paistaa, asteitaon kohtuullisesti ja mukavan raikas tuuli käy ulkona.

Viikko on kulunu... jotenki. Päivät kuluu tippaiitaa ootellesa ja kotikulmilla pyöriessä. Torstaina oli ohjelmaa sitte enempiki. Aamusta kävin saamassa sairaalassa pussillisen punasoluja ku hb oli 81. Ehkä se on siitä noussu, luulisin. Ens viikolla on labrat.
Puolilta päivin tuli torstaina siivooja, jonka esimies sano että ku oon dialyysipotilas, saan siivouksen ilman alv:a kuhan heän sairaanhoitaja käy toteamassa tilanteen täällä. Niinpä oottelenki nyt yhteydenottoa sieltä päin. On muuten ihanaa ku on siisti koti. Siivooja pesi ikunat, parvekelasit ja parvekkeen ja sisältä jokapaikan. Laitto jopa puhtaat petivaatteet sänkyyn. Ihan varmasti käytän palvelua jatkossaki.
Sen jälkeen hyppäsin taksiin ja ajelin äitin luo. Sielä tietysti oli ruokaa ja herkkuja ja lempikoira . Uuen amislaisen kans poristiin niitä näitä, mietittiin omaan kotiin muuttamista. Nyyh, nii se on vaan iso poika jo tullu Peestäki.
Sitte taas kiireellä kotia oottamaan tippaiitaa.Tuo suurin pussi on dialyysineste, jonka vaihoin samalla ku tiputteli tuota lääkettä. Toinen pullo on natriumliuosta, että voin laittaa sen tippumaan jos lääke loppuu ennenku hoitaja ehtii paikalle.

Eilen ammulla heräsin ku oli kylmä. Mittasin kuumeen ja oli 37.2 lämpöä. Oli kyllä kurkkuki kipiänä ja aivastuttanu on jo muutaman päivän. Arvelin että se ois jotai kulkutautia ja niin näytti olevan, ku ei tänään oo ollu enää mitään. Aattelin eilen, että en prkl jaksa enää yhtäkään tautia tähän syssyyn. pitää jo päästä ulos ja jaksaa olla sielä kauemmin ku minuutin matka kauppaan. Muutenki on jo melko tylsää ku tässä on pitäny kotosalla pyöriä. Mökille ei oo päässy vaikka kelit ois just mitä parhaat mökillä olemiseen. Huomena kuitenki on jotai ihan muuta ku kotona möllöttämistä, mutta siitä sitte enempi myöhemmin. Mukavaa vaihtelua kuitenki tähän arkeen.

Syyään mustikoita ja ollaan ihmisiksi! Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti