keskiviikko 20. elokuuta 2014

Turnausvoitto

Juhuu ja wuhuu! Pääsin ku pääsinki tänään eroon tipasta.
Soitin aamulla pd-hoitajalle ja kysyin eilisten labrojen tuloksia. Ne oli ihan jees, ku crp oli 5 ja hb 112 mutta pissassa oli edelleen nii paljon jotai mössöä, ettei sitä voinu tutkia. Bakteeereja siinä ei kuitemkaan ollu, mikä on hyvä juttu. Sitä se mun aavistukseni tiesi, että ihan ei oo kaikki nyt kunnosa.
Pissassa on edelleen reilusti jotai hiivamössöä, ja ku pissaa ei tuu ku enimmillään n.5dl vuorokaudessa, tarkottaa se sitä, ettei pissarakko pääse huuhtoutuun normaalisti. Lääkäri oli sitä mieltä, että ollaan urologiin yhteydessä ja ehkä jotai huuhtomishommia tai jotain ois luvassa seuraavaksi.

Pääsin tosiaan tipasta eroon illalla. Ihanaa ja mahtavaa, ku ei tartte enää kytätä ja varoa kättä. Vaikka molemmat kanyylit on olleet käsivarsissa nii, ettei ne haittaa tekemisiä, pitää niitä tietysti varoa, ettei kolhi ja revi vahingossa irti koko systeemiä.
Tuntuu niinku vankeus ois päättyny, ja senpä vuoksi hain netistä tämmösen dramaattisen kuvan tänne.
Suunnitelmissa onki pikimmiten lähtä mökille, joko huomena tai ylihuomena.

Muutenki vointi on parempi ku pitkään aikaan. Oon jaksanu puuhastella paljonki kaikenlaista, ja ruokaa oon laittanu torstain jälkeen jo kolmesti. Lämmintä ruokaa siis. Kävipä mielessä jopa kaappien siivous, mutta se ajatus meni onneksi melko pian ohi. Hyvä fiilis muutenki, ku oon nyt ollu ihmisten kans tekemisissä aika paljon. Kiitos noille naapurin tytöille siitä.

Nukuin viime yön tosi hyvin, vaan päivällä piti ottaa tirsat ja nytki väsyttää ihan vietävästi. Liekö ne viimeviikkojen huonot yöt alkaa nyt vaatiin verojaan. Ei haittaa, sillä on kiva nukkua ku pystyy hengittään eikä oo menoa minnekään.

Tämmöstä tällä kertaa; pieni asia ihmiskunnalle mutta mun valtakunnassa ihan ,ahottoman suuri tapahtuma. Moikka!

2 kommenttia:

  1. Hyvä juttu että alkaa olo kohenemaan! Tykkäykset myös mökkihommista, munki oli tarkoitus käydä nyt loppuviikosta hakemassa mummelit sieltä kaupunkiin, mutta olivat saaneet hoidettua sunnuntaille kyydin. Mustikoita ois kuulemma niin paljo ku jaksaa poimia, mutta mummu kirosi että ku pikkusiskonsa (80vee) ei jaksa enää olla niin kauaa marjassa kuin hän.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuuustikoita, nami nami! :P Oon niitä syöny tässä jo aika reippaanlaisesti, ja äiti aiko ottaa huomena mukaan tuoreita marjoja jotta saan niitä tuoreena syyä. Be on aivan ihania! Ja hyvä tietää, jos loppuvat kesken :)

      Poista