maanantai 4. marraskuuta 2013

Hyviä uutisia!

Oon viittä vaille poksahtaa riemusta nytte!

Aamulla menin hoitoon ja se alotettiin normaalisti. Hetken päästä kone alko huutaa ja siinä sitte vaihdettiin letkujen paikkoja ja ku lopulta kone ei lakannu huutamasta, huomas hoitaja että veri on hyytyny letkuihin.
Mulla oli tänään eka kertaa hepariinin tilalla sitraattia ja se ei toiminukaan niinku piti. Lääkäri määräs hepariinin takas, vaihettiin letkut ja alotettiin hoito uuestaan ja loppu meniki nätisti. Tietysti siinä sitte vähän säikähin ennenku selvis se syy, että mitä jos tuo rinnan katetri menee nyt tukkoon. Pitääkö tässä vielä muutamaksi päiväksi/viikoksi laittaa uus toiselle puolelle. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja ehotin että mitä jos laitetaan lähete kirralle vatsakalvokatetria varten. Kun tuo jalkaki näyttää jo niiiii hyvältä. Lääkäri tuli siihen ja katto mahan, totes sen katetrikelposeksi ja niinpä lähti pyyntö tänään kirralle ja nyt ootellaan aikaa. Kuulema ehkä noin parisen viikkoa saattas mennä. Nyt vaan kovasti toivomaan että flunssat ja muut kulkutaudit pysyttelis poissa nii pääsis tämä elämä asettumaan aloilleen.

Mahtuu tähän päivään vähän kakkaaki. Nenän limakalvot molemmista sieraimista on ottaneet itteensä kylmästä ja nyt ne vuotaa verta. Hain apteekista A-vitamiinisumutetta ja toivottavasti se auttaa. Autto se ainaki viimeksi. Kävi kyllä mielessä pari viikkoa sitte että pitäsköhän alkaa ravita nessua ennen ku tulee kylmät ilmat. No en sitte alkanu ja ässä sitä ollaan.
Tänään otettiin uus crp mutta se vastaus jäi kuulematta. Kai se on jo laskenu ku olo on ihan hyvä.

Tässä pitää vissiin alakaa suunnitteleen suursiivousta että saa kotisairaalan tuonne makkariin. Vähän tehokkaampi lampppu pitää hankkia ku ei taida tuosta pienestä olla oikei mihinkään. Sähköt pitää kattoa ja pitääki muuten hoitaa heti ensi tilassa. Uuh, jännää ja mukavaa!

Elekääpä liukastelko kylillä, tänne ainaki on tullu vähän lunta tänään. Moikka!

2 kommenttia:

 1. Ja kannattaa hankkia valmiiksi joku muovinen astia mihin saa sit ulosvalutuspussin laitettua. Minä en ainakaan uskaltanut luottaa pussukan saumoihin :) Tulis melkoinen sotku huoneen laittalle, jos sauma alkaiskin fuskaamaan...
  t. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Jos ovat yhtä tiukkaa tekoa ku 16v. sitte nii pitäs kestää.
   Saumat ei pettäneet kertaakaan eikä myöskään letku vaikka täyttä pussia kannoin letkusta vessaan :)
   Ehkä kuitenki varalta laitan pussin kooliin, helpompi se on siitä siivota ku lattialta :)

   Poista