torstai 17. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 3/5 ja muitaki juttuja

Tänään oli soittotunti, torstaiseen tapaan. Ens viikolla vielä ja seuraava kerta onski vasta syksyllä.
Sanna tilas kymmenen metriä värikästä ketjusilmukkaa ja mulla lähti virkkausmopo käsistä ja ketjua on nyt 20m.
Oon tännään syöny tän kevään ekan pehmiksen! Se, jos mikä, ansaitsee tulla mainituksi.

Tännään tunsin itteni petturiksi. Oon muutaman vuojen käyny melkei aina samassa apteekissa, lähimmässä tietysti. Sieltä oon tilannu dialyysinesteet tähän asti. Ne on apteekille ihan tuottavia ostoksia, puhutaan tuhansista euroista kuukauesa. Tää mun vakiapteekki perii kuitenki vitosen nesteitten kotiinkuljetuksesta per kerta. Tilaan nesteitä kotia parin viikon välein ja laskin että pitemmän päälle se tulee melko kalliiksi. Kukaan ei voi tietää kauanko tämä dialyysi jatkuu joten katoin edullisimmaksi vaihtaa apteekkia. Noh, elämä on valintoja.

Tein viikolla vähän hankintoja. Tarpeellisia joka huushollisa, oli lapsia tai ei.
Ohan se vähän nolua ku lapsia tulee kyllään ja ainut mitä on tarjota huvitukseksi, on aikusten jorinat. Viereinen leikkipuisto ja kiireiset aikataulut on pelastanu pahimmista katastrofeista tähän asti.
Pian saan vieraakseni lapsia joten katoin parraaksi hankkia jotai tekemistä. Sanoin kyllä että omat lelut matkaan, niitä mulla ei oo edelleenkään. Eiköhän se aika saaha jotenki kulumaan. Eikä sitä tiiä vaikka ite innostuisin väritteleen nuita turtleseja.

Soittotunnilla pääsin tänään kyllä ku koira veräjästä. En oo kertaakaan avannu haitarilaukkua edellisen tunnin jäljiltä, paitsi tänä aamuna. Läksynä oli Väliaikainen (Jurva, Pekkarinen) enkä ollu opetellu sitä. Vähän räpistelly jotai diskanttipuolelta vaan. Joku viikko sitte koitin opetella bassoja, ja tänään muistin vaan pienen osan siitä. Tai yhen sellasen kuvion. Aamulla sitte koitin muistella ja soittaa niitä yhteen nii se meniki yllättävän hyvin. "Hyvin" sikäli että kuvittelin että en muista mitään mistään. Tunnilla ope sitte näytti muutaman hienon nassohommelin ja biisi kuulosti tosi hienolta niien kans. Just niitä samoja hienoja pieniä ja melko huomaamattomia yksityiskohtia, mistä tykkäsin kovasti kuorossa. Ai jai, ja tähän iso sydän.
Suunnitelma on nyt opetella ensin biisi sujuvaksi normi nuotilla ja kun se on hallusa, alkaa höystää sitä niillä bassokuvioilla. Jospa se syksyllä sitte jo menis. Tuusulan polokkaki kuulostaa jo paremmalta ku sielä on sellasia "koruja" eli höysteitä mukana. Pitää treenata sitäki kovasti ku ei nää nakkisormet oikei suju kovin joutuin eikä tarkasti osumaan tarkotetuille näppäimille. Niinku varmaan tekstistäki sen huomaa. Kyllä se siitä ajan kans mennee.

Tämmöstä tällä kertaa. Palataanpa huomena, ainaki arkihaasteen verran, jos ei muuta. Moikka!
Nii ja hyvvää pääsiäöistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti