sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 5/5

Olipa arki tai pyhä, kotihoidosta syntyy paljon jätettä. Tää keko on näiden viiden haastepäivän saldo pöus yks pienenmpi roskapussi, joka oli maastoutunu makkariin kuvauksen ajaksi. Ei ne oikiasti oo partsilla nätisti järjestyksessä, vaan säkit lähtee sitä mukaa roskiin ku täyttyvät ja laatikot on täysien laatikkokasojen päällä makkarissa.
Tänään on lankalauantai ja kaupat oli auki. Hyvä nii, koska en kerenny tai viittiny torstaina käyä kaupasa. Ei sillä, että täsä nälkäkuolema yllättäs vaikka kaupat ois seuraavan kerran auki vasta juhannuksena, on sen verran hamsterin ominaisuutta että ruokaa kyllä piisaa. Hain margariinia ja ostin viimein sen digitaalisen keittiövaaàn, että voi punnita ulostulevia nesteitä päiväpussista. Hyvin tullee, tänään tuli n.2359ml. Sai tullaki, nimittäin aamulla ku katoin koneesta viime yön poistoa, oli se säälittävät 299ml.
Kaupasa oli ihan sikana porukkaa ja mulla tietysti toppatakki ja vuorattu villamyssy pääsä. Hiki valu ja jossai kohtaa alako huimaamaa, näky tähtiä ja ohimoita kiristi. Kiepuin kassajonosa levottomasti ja ku pääsin hihnalle, nojailin siihen kyynärpäillä ja käet oli poskilla, ku en viittiny lankuksi heittää lattialle vaikka mieli tekiki. Pääsin vihdoin ulos ja jäin istuksiin kaupan pihalle vähäksi aikaa.
Tommoset lukemat tärähti mittariin ku pääsin kotia.  Piti vähä aikaa tasotella olua köllöttämällä. Purin kassin ja menin takas sohvalle, ja heräsin kolomen tunnin päästä. Muutenki on ollu tänään vähän vaisu olo. Liekö kipiäksi tulosa tai jottai.
Nyt ku on keskiyö, on virtaa ku pienesä kyläsä ja vähän jo räpistelin vaatehuonetta. Jospa sen vaikka huomena laittas loppuun.

Mukavaa pääsiäisenpyhiä ja moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti