perjantai 18. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 4/5

Tämä päivä meni äitin luona vieraillessa ja vieraitten kanssa haastellessa. Illaksi siirryin päivystykseen jonottaan, vaan selvisin sieltä parissa tunnissa.
Se taitaaki olla kaikkien aikojen ennätys tuo pari tuntia. Kyllä sielä yleensä minimissään 6-7h menee. Noh, en valita.
Syy miksi menin sinne, oli ällön hajunen aamupissa. Huomasin kyllä heti että nyt on pissiitti päällä ku oli sen verran ästyn hajunen istunto aamulla. Muita oireita ei ollu. Soitin terveysneuvontaan ja toivoin että sanoisivat että älä tuu. Tavallisestihan ne nauraa sieltä pihalle jos vti:n vuoksi mennee, sairailta aikaa viemään. Mulla nimittäin ois ollu yhenlaista antibioottia kotonaki, joka os auttanu vaan en uskaltanu ottaa sitä. Nyt sitte jäähään oottaan, että tuleeko clostridium vai ei. Onhan mulla nyt terve bakteerifloora mutta silti. Kuukausi sitte ei tarttenu ku ajatella antibioottia, ni tuli kiire vessaan. Nyt vaan kovasti toivomaan että kaikki menis hyvin eikä mahatauti vaivais. Sittehän nimittäin siirtyis siirtolistalle pääsy jne jne. Ei hyvä, ei laisinkaan.

Päivä muuten on ollu oikei onnistunu. Menin päivällä äitn luo ku sielä oli etelän vieraita. Syötiin ja poristiin monta tuntia. Lempikoira oli kovasti onnellinen ku pääsi vetämään sukkaa ja vetämään sutia olkkarin lattialla. Vähästä se näyttää tulevan iloseksi. Vaikka toisaalta, ilostuttaahan se muaki, sukan vetäminen ja muriseminen.
On muuten jännä homma miten on alkanu vaatteet kaapisa pieneneen. Aiemmin ne on suurentuneet sielä, vaan nyt ne on kyllä selkiästi alkanee pienetä. Oli hiinä ja hiinä että sain farkut aamulla kiinni. Ei ne ois mahan päälle  menneet nii jätin sillai miehekkäästi mahan alle. Kevättakista piti vyötärön kohalta laitttaa tampit uloimpiin reikiin kiinni ja sitteki tuntu melko tiukalta. Cool.

Mukavaa pitkäperjantaita, vaikkaki tää kyllä tuntuu ihan normi mittaselta. Moikka!

1 kommentti: