maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kevyesti keskellä yötä

Täälä Oulusahan se poika taas saunoo. Mukava homma. Se tuntuu yhistävän puolta Suomea ja kaikki on jonku aikaa hyvällä tuulella ku poika pohjosen toi pojan pohjoseen. Paljon onnea ja kiitos, Kärpät!

Oon täsä ottanu rennosti. Siirtäny kaikkia hommia, niinku siivousta, ruokien tekemistä, silittämista yms. Kunnes tänään tajusin että eihän täsä ennää voi laiskotella ku keskiviikkona pitää olla lupaamani evväät valamiina ja kotiki melkei siivottuna. Iiks! Panniikki!

Aamulla, ennen ku olin tajunnu kiirettä, kävin kaupungin tuolla laialla. Oli tullu paketti sinne vaikka likempänäki ois monta paikkaa mihin paketin ois voinu toimittaa. Noh, tulipahan vähän liikahettua kotua ja tästä kotinurkilta. Oli nätti ilma ja kameraki mukana nii mikäpä se siinä. Samalla reissulla hain intialaisesta ruokaa, sitä ku on tehny jo jonku aikaa mieliki. Tästä tänpäiväsestä kuvasta huomaaki että posket on vähän pyöristyny.
Oikiasti esittelen tuosa Sannan puhelimia vaan ei nuo posket jää paljo puhelinten varjoon.

Keskiviikkona on vappuaatto ja tiiosa vappupilleet. Mukavaa, on jääny tuo juhliminen pikkusen vähemmälle viimeaikoina. Paljo ei voi nytkään ottaa, mutta mukava sentään nähä ihhimisiä.
Torstaina saan kovasti ootettuja vieraita Savosta. Se tietääki vauhikasta viikonloppua. Tosi mukavaa saaha elämää tähän huusholliin.
Päivällä ku kävin hakeen sen paketin, en ois millään jaksanu kävellä kotia. Istuskelin intialaisesa ku ootin ruokaa ja oliki tarkotus että tilaan Onni-bussin mutta lähin kuitenki käveleen. Pysähtelin välillä katteleen näyteikkunoita ja yllätys yllätys, kuvaamaan Laaniskaa siltä samalta sillalta ku monesti aiemminki. Nyt vaan kuvasin puron lisäksi taloja.
Vähän on nihkiästi kertomista nyt, mutta tätä tämä arki onneksi nykyään on. että päivän suurin haaste on kylillä käynti. Jees, täst mie piän!

Mukavaa vappua ja kilistelläään sitte rauhallisesti. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti