perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulushoppailua ja muita hommia

Hyvää perjantai-iltaa.Taas yks viikko vähempänä tätä vuotta, niitä ku ei oo muutenkaan ku vähän toista jälellä.
Eilen käytiin äitin kans jouluostoksilla. Sanna ei päässykään ku oli töitä, niinpä mentiin kaksin. Ei menny ihan parhaalla mahollisella tavalla ku alko huimaamaan ja piti istuskella ja ottaa happia tämän tästä. Tarpeelliset saatiin kuitenki ostettua ja herkut herkuteltua, as you see.


Sain kuningasidean ku kuulin että Sanna on menossa mökille ehkä yöksi mutta ainaki käymään, että työnnyn matkaan. Käytiin mun luona vähän hakeen yöpymiskamoja ja sitte Sannan ja lankomiähen uutta asuntoa kattomaan. Sieltä lähettiin ajeleen tuiskussa mökille, vajaan sadan kilsan päähän. Se oliki varsinainen lasti, nimittäin pitkäperäsessä autossa oli paneeleita, lautaa ja laattoja. Oli mukava porista autossa ku välissä oli nippu lautoja. Onneksi vältyttiin ratsioilta ja muilta vahingoilta, se ei ois tainnu olla minkään mittapuun mukaan sallittu lasti..Päätettiin ajella takas Ouluun yöksi ku lunta tuli siihen malliin että me ei kai ois päästy aamulla enää pihasta pois autolla.
Saatiin vähän joulumieltä mukaan. Tupa on mahottoman tunnelmallinen vaikka sielä on remontti kesken. Jouluksi se valmistuu ja sittte sielä vasta tunnelmallista onki.

Tänään oli sitte hoitopäivä. Vikalle tunnille piti laittaa Vancocin tippuun mutta taas siinä letkustossa oli jotai hämminkiä ja se veny vähän joten hoitoa jatkettiin neljän tunnin päälle vielä kolmella vartilla. Poisto piti lopettaa 2.4 litraan ku paineet laski mutta puhistusta jatkettiin se kolmevarttinen vielä. Sain Vancociniä ja yks suun kautta (per os) otettava antibiootti loppu tänä aamuna. Hyvä että on yks vähempi ja nimenomaa tuo, ku se aiheutti sen clostridiumin.
Kävin ennen hoitoa karddiologilla joka ultras sydämen tulehduksen varalta. Ei sielä mitään outoa näkynykään mutta opin taas jotai uutta. Nimittäin yhestä sydämen läpästä virtaa verta noin 2 metrin sekuntivauhtia. Aikamoista haipakkaa siis.

Täsäpä nämä kuumimmat viime päiviltä. Lopuksi vielä tunnelmakuva mökiltä.3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Aattona nähdään miten pienestä se valmistuminen oli kiinni. Veikkaan, että meillä oli kaksi lautaa liian vähän lastia. Noh, vielä yks reissu Puukeskukseen, kohta valmistuu!

    VastaaPoista