keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Samaa vanhaa

Nyt ois alkuvuoteem suunnitteilla katetrin asennus. En taia joulun aikana kuitenkaan paljo ressata pientä päätäni moisella asialla. Se tulee ku on tullakseen.

Hoito meni täbään ihan jees. En yöllä saanu millään unta ja nousin välillä koneelle ja viimein suihkuun. Sen jälkeen uni sitte tuliki ja kerkesin nukkua neljä tuntia ennen kellon soittoa. Hoidossa nukuin pari viimistä tuntia.
Lääkäri kävi jututtaan ja hoidettiin pari reseptiasiaa. Myös lähete kirran puolelle lähti tänään. Labroista sen verran että kaliumit ja fosforit on ihan jees, hb oli noussu, viikko sitte se oli 114 mutta kalkki oli vähän matala ja sitä pitääki syyä nyt enempi.

Sairaalan ruoka ei tunnu kaikille maistuvan mutta mulle se kyllä maistuu. Tänään oliki tosi hyvää ruokaa ku oli kalamurekepihvejä ja pottuja. Viime viikolla oli lohimureketta mutta se oli jo nii irstaan näkönen että syömättä jäi. Ennen meille tuli sama päivällinen iltavuoroon mikä meni osastoilleki ja se oli pääsääntösesti jotai keittoa. Viime viikolla kuitenki tilanne muuttu sillain että nyt dialyysiin tulee iltaruuaksi se sama ruoka mikä päivällä on ollu osastolla lounaalla. Pitäis keittojen vähentyä huomattavasti. Ei keitoissakaan mitään vikaa mun mielestä oo, mutta dialyysipotilaan ku tulee pääsääntösesti vältellä perunaa sen kaliumin vuoksi, oli nää keitot lähinnä perunaa ja muutama hassu sattuma sielä. Esimerkkinä sain yks päivä siskonmakkarakeittua ja siinä oli neljä makkaraa ja loput lientä, potutua ja vihanneksia. Ei ihan ohjeistuksen mukasta dialyysipotilaan ruokaa.
Varma nälän merkki on se että puhuu ruuasta jotenka alanpa syömään. Mukavaa illanjatkoa ja palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti