maanantai 9. joulukuuta 2013

Ihana hanuri

Tämä päivä on menny melko pitkälti nukkuessa.
Heräsin aamulla kympiltä ku vähän heikotti. Mittasin sokerit ja ne oli 2.8 . Söin, kattelin lehtiä ja veispuukkia ja yhen maissa menin takas nukkumaan. Siinäpä sitte meniki viiteen asti nukkuessa. Vähän telkkaria, syömistä, ees-taas huuhailua ja sen semmosta.
Yllättäen soi puhelin ja sielä soitti ex heila. Oli lukenu näitä juttuja ja sen vuoksi soitti. Juteltiin siinä pitkät tovit niitä ja näitä. Mukava oli jutustella pitkästä aikaa.
Muutenki on ollu melko sosiaalinen päivä tänään vaikken fyysisesti ketään oo nähnykään. Pari skypetystä, muutama puhelu ja vähän sättäilyä.
Ilta on menny tässä koneella värkätessä ja telkkaria kattoessa. Saunassa kävin äsken ku jotenki on palellu koko päivän. Tää asunto on kyllä lämmin kesät, talvet mutta  ehkä ne puuttuvat välihousut teki sen että alko vilu kappaseen.

Huomena hoidon jälkeen lähtään Sannan kans mökille yöksi. Sanna oli sopinu jotai remonttireiskan kans tiistaiaamuksi joten mennään jo huomena sinne ettei tartte aikasin tiistaina lähtä ajeleen. Todelliseen testiin pääsee mun synttärilahjanikin. Ostin itelleni täppärin. Sitte ku kotidialyysit alkaa ja pitää mennä ajoissa sänkyyn ja kiinni koneeseen nii on jotai tekemistä jos ei uni heti tuukaan.
Mökillä ei kuuluvuus oo aina ollu ihan paras mahollinen. Kyllä se nyt jo alkaa olla mutta alkuvuosina puhelin kuulu vaan tietyssä kohtaa portailla ja saunan katolla. Joo ei kiitos, ei meikä viittis. Nii tärkiää asiaa ei oo kelleen että katolle kiipiäisin. Tässä se nyt poseeraa.
Haitariläksyä oon myös tänään harjotellu. Jännä homma on että joka kerta ku kappaleita treenaa, menee, jos ei ihan kaikki, nii joku osa aina paremmin ku edellisellä kerralla. Se on se kannustava, innostava ja motivoiva juttu koko opettelussa. Että vanhaan päähän menee uus oppi ja se on kovasti palkitsevaa ku sen oppimansa saa puristettua ulos palkeista. Vielä treeniä, treeniä ja treeniä nii kyllä Rönkärannassa juhannuksena Tuusulan polkka raikaa. Ja ehkä opetteluun menee myös Uralin pihlaja. Ja jos juhannukseen asti on aikaa nii Kuningaskobra ja Vanhoja poikia viiksekkäitä myös. Siinähän alkaaki olla keikkasetti kohallaan. Laitetaan kaupan päälle vielä, jos lapsia sattuu oleen kuulolla, Piippolan vaari. On muuten olllu tähän asti mun lempparibiisi soittaa. Tuusulan pappa eiku polkka on nyt tullu haastamaan Piippolan vaaria.

Menipä kärkipaikka Piippolaan tahi Tuusulaan, toivotan kaikille mukavaa alkavaa viikkoa. Olkaa reippaita töissä/koulussa/lomalla/muualla ja muistakaa syyä hyvin että tarkenette ku on luvannu melko vilposta keliä. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti