tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulusuunnitelmia

Terve taas, pitäskö sanoa jo että pitkästä aikaa.

On ollu jotenki jännää aikaa nyt nää muutamat päivät. Oon nukkunu pitkiä ja hyviä öitä, syöny hyvin ja laiskotellu vaan. Parasta ehkä on kuitenki ollu se että en oo miettiny ollenkaan näitä sairastelujuttuja. Eilen mietin että pitäskö tänne kirjottaa jotain ja päätin että en kirjota ku ei oo mitään sanottavaa enkä halua väkisin alkaa miettimään dialyysiä yms.
Ystävä sano että hän haluais lukea täältä muutaki ku sairasteluasioita ja onkohan nyt tultu siihen pisteeseen että elämään alkaa mahtua muutaki ku sairastelua. Ehhehe, tuutte huomaamaan että mun elämä ei pidä sisällään kovinkaan kummosia asioita.

Piti eilen hoidossa kysyä paria juttua mutta unohin neki ihan tyystin, mikä viitannee haluttomuuteen miettiä koko asiaa. Noh. Poisto oli eilen 3.2l. Olin vkl:na tintannu mehua yms vähän reilummin ja sen kyllä tunsi olossa. Sain Vancociniä, niinku jo monen viikon ajan mutta hoitajat ei saanee letkustosta sellasta porttia väännettyä auki että ois saatu lääke meneen letkujen kautta. Piti laittaa perifeerisesti eli tipan kautta suoneen. Parempi nii ku mieluusti otan sen ku se auttaa myös tuohon clostridiumiin. Olin eristyksessä edelleen ku pitää olla kaks oireetonta päivää että pääsee muitten kans samaan tilaan eli huomena pääsee jo jutulle potilastovereitten kanssa. Hyvin aika eristyksessäki kuluu ku sielä voi nukkua rauhassa ja on telkkari.

Sunnuntaina kävin leikkiin lempikoiran kans. Äiti näytti miten se (koira siis) on oppinu hyppäämään kepin yli käskystä ja ai että se oli hauskan näkönen! Rolle hyppäs hyvin sirosti sivuttain ja mulle tuli lähinnä balleriina mieleen siitä. Tässä se nyt on onnellisena sukan kans vaikka vähän tuo palloki kiinnostais...


Jouluksi ois tarkotus mennä naaapuripitäjään mökille. Kyselin Kelalta onnistuuko tulla kelan korvaamana taksilla hoitoihin Ouluun, ne ku on ihan normisti ma, ke ja pe. Olivat vissiin joulumielellä ku se kuulemma passaa. Hyvä niin ettei tartte vaivata läheisiä ajeleen tuota väliä ja ootteleen tuntikausia.

Tavallisesti ku herään ni laitan eka koneen päälle ja meen vessaan. Tänään menin eka vessaan, laitoin pyykit koneeseen, astiat koneeseen ja molemmat tietysti päälle ja sitte vasta tietokone. Nyt oon vähän siivoillu ja laitellu paikkoja. Voimia pakottaa siihen malliin että pitää käyttää tilanne hyväksi ja hoitaa kaikki viikon rästihommat. Kauppaan pitää vielä illan päälle mennä. Ootan että ystäväpariskunta käy eka kylässä ku ovat jo tulollaan.

Eipä siinä, palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti