maanantai 2. joulukuuta 2013

Kuumeilua ja muita juttuja

Taas on uus viikko alullaan. Sikäli erilainen ku muut, ku hoidot on pikkeuksellisesti ma, to ja su. Keskiviikkona ku pitäs olla se katetrinlaitto. Nii, pitäs ja pitäs vaan ku tänään nousi kuume.
Hoito muuten meni ihan hyvin. Vähän yllätti pieni poisto joka oli aluksi 1.5l mutta sitä lisättiin 1.9:ään ku hoitoon mennessä heikotti ja söin leivän ja join mehua ja vielä kahvit aamupalalla. Lisäksi tiputettiin desi antibioottia nii siitä kerty ne lisäpoistot. Paineet kesti hyvin vaikka pois lähtiessä vähän huimaski.
Otettiin myös veriviljelyt. Näitä pulloja oteettiin kaks molemmista käsitaipeista. Nuo viljelypullot on todellaki pulloja, ei putkia niinku normisti. Crp ei ollu koholla joten siltä osin kaikki hyvin.Siitä kuumeesta. Heräsin aamulla pieneen paleluun ja mittasin lämmön vaan ei sitä ollu ku 36.9 eli ei mitään mainittavaa. Hoidossa mitättiin lämpö ku ei meinannu helpottaa ni sitä oli jo 37.7. Otin parasetamolia ja laitoin nukkumaan. Hoitoki veny vajaalla tunnilla ku tiputettiin Vancocin eikä se mua haitannu, sainpahan nukkua. Sitte ruokailun kautta kotia. Kotona nukuin heti 3h ja nousin ylös. Menin hakemaan laukkua kamarista ja istahin sängylle ja kohta jo kaaduin sille ja nukuin toiset kolme tuntia. Välissä sentään peruin huomisen haitaritunnin ku ei musta ollu harjotteleen läksyjä ja toisekseen ope sanoki että hän ei tuu jos oon kipiä.
Keskiviikkonen katetrinlaitto riippuu nyt ihan huomisesta voinnista. Jos on kuumetta ni se siirretään mutta jos ei, tehään suunnitellusti. Hoitajaki harmitteli asiaa ku kuulemma joltain toiselta ihmiseltä on siirretty keskiviikolta joku leikkaus että saahaan mulle se häntä mahaan. Toisaalta, ku OYS:ssa riehuu nyt se noro, ei mua kauheesti nappais mennä sinne edes. En nimittäin jaksa uskoa että säätysin siltä. Ei nyt oikei tuo usko hyvään oo kovin vahvalla pohjalla.

Mukavampiin asioihin. Käytiin eilen Sannan ja hellunsa kans kaupoilla. Ensinnäki hakemassa senkkiin vetimiä ku Sannalla on noita entisöintiprojekteja. Käytiin Iittalassa hiplaamassa astioita ja haettiin mun kannettava mokkula tai mikä hän lieneekään, Myllyyojan postista. Miksiköhän se on pitäny kaupungin toiselle puolen lähettää ku postipisteitä ois tuossa nurkan takanaki. Noh, täppäri toimii nyt ja siihen pitää vielä jotai säätöjä tehä joista minä en tajua mitään. Se tuo lankomies hoitaa ne kuhan minä muistan leipua hälle herkkuja. Täsä vähän reissusta saldoa.

Nyt ruokaa nassuun ja sohvalle peiton mutkaan.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti