perjantai 27. joulukuuta 2013

Nuttu nurin, onni oikein

Joulu tuli ja meni, vuoden päästä sitte taas.
Tää vuosi oli erilainen ku aiemmat joulut. Kerroin että ahistaa koko joulu eikä oikei riemu oo rinnassa. Noh, jouluaatto oliki oikei mukava eikä ahistanu käyä hautuumaallakaan. Sanoinki Sannalle että eka vuosi aikoihin että ei ahista. Liittyiskö se jotenki siihen että krooninen kuolemanpelko on hälvenny vai siitä että ennen haudoille menoa pelattiin porukalla pelejä, syötiin ja rupateltiin ja oltiin hyvällä mielellä jo lähtiessä. Tiedä häntä, varmaan nuo molemmat ja monet muutki tekijät johti siihen  että osasin nauttia joulusta.
Otsikko viittaa siihen että minä juhlin joulua paita nurinpäin. Joulupukki toi kuitenki sellasen kivan liivimekon ja laitoin sen päälle nii ei sitä varmaan kukaan huomannu. Ja jos huomaski, ei sanonu mitään. Hullu ei huomaa ja viisas ei virka mitään vaikka ei se varmasti ois ollu ylllätys. Mulla saattaa nimittäin olla housun liitinki auki tai esim. takki juopon napissa kaupungilla liikkuessani.
Tästäki tulee kuvaton postaus ku mun akkuparistot on hajonnu eikä ne pidä enää virtaa. Kannoin siis tyhjää kameraa mukanani koko joulun.

Maalla oloi ihan tappokelit. Maanantaina ku lähin hoitoon kotoa kaikkine kamoineni, otin mopon kaveriksi ku olin aamulla liukastunu pihalla. Mopo ei ollu yhtään huonompi valinta reissuun mukaan vaikka sen pääasiallinen tarkotus oli toimia juhtana nimittäin joka paikassa oli ihan pääkallokelit.
Kävin ma myös kampaajalla ku suivaannuin edellisenä iltana päässä sojottavaan harakanpesään. Hiuksista on ehkä n.10% jälellä enää vaan eipä tuu naamalle kutittaan eikä mee takkuun. Kuvamateriaalia ehkä myöhemmin ja uteliaimmat voi tulla kotia kattoon, osotteen tiiätte.

Dialyysit on pyöriny ihan normaalisti tämänki viikon. Poistot on olleet maanantaita lukuunottamatta alle 2l . Vancocin-kuuri loppu keskiviikkona ja crp on normaali. Tänään vein pissanäytteen ku oon syöny virtsatieinfektioon nyt kaks kuuria peräkkäin. Eilen ja viimeyönä vähän kirveli, tai lähinnä pissatti, mutta aamulla ei enää. Niinpä oletan että tulehus on edelleen päälllä ku pissamäärät on nii pienet että ei mun rakko täyty siitä määrästä, jotai desi, vähän reilu enimmillään tulee ku käy aamuin-illoin vessasa. Sepä jää nähtäväksi ja selvinnee viikonlopun aikana ku soitan huomena dialyysiin, vastaus ku ei kerenny tulla tänään hoidon aikana.

Ei tässä muuta tällä kertaa. Muistakaahan ostaa kaupasta ruokaa riittävästi ku keskiviikko on taas pyhä!Ettei vaan tuu nälkäkuolema...
Menipä taas. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti