keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Jäätaidetta

Keväiset terkut mökiltä! Täälä on nautiskeltu keväisistä keleistä. Eilen käytiin jäällä pitkä lenkki käveleen. Jalakojen alla oli nastat ja potkurilla sai mahtavat vauhit ku jää oli paikotellen ihan peilikirkas.Välillä oli pieni vesikerro jäätyny jään päälle ja kyllä se tottumatontan apikotellen hirvitti. Etenki kohat missä jää oli hajonnu, jäätyny uuestaan ja koko se komeus näky päällepäin.
Välillä jää oli muotoutunu hienoksi taideteokseksi, kuten tämä ylempi kuva osottaa. Alemmmasa taas on totuus meän kävelyreissusta. 
Kävin eilen jättään pissanäytteen tk:een täälä mökkipaikkakunnalla. Arvelin että ois tulehus ku pissa oli muuttunu samiaksi ja haisi pahalle. Sehän on viime aikoina kyllä haissu millon milleki, mutta nyt se haisi sille ku ennenvanhaan, ku oli tulehus päällä. Tänään selvis että tulehushan sielä ja hain antibioottikuurin. Saa nähä vaikuttaako tää mitenkään siihen ulosteensiirtoon joka on 20.3. Kuuri ehtii loppumaan ennen sitä ja toisaalta, syönhän jatkuvasti Vancociniä siirtoon asti nii ei pitäis kyllä tulla sitä helevetin clostridiumia. Antibiootti on nefrologin, joka tietää kyllä tän kakka-asian, määräämä joten eiköhän kaikki käy parhain päin.

Toissapäivänä herkuteltiin salaattia ja lohta, eilen salaattia ja silahkapihvejä ja tänään kans meni vino pino silahkapihvejä. Mukavaa ku ei tartte enää rajottaa kaliumia. On voinu syyä melkei mitä tahansa. Oon syöny päivittäin tummaa leikää ja maituaki on saattanu mennä muutama lasi. Tänään oon kuitenki vähän vähentäny maion juontia.

Käytiin päivällä naapurisa kahvilla ja minä oon välillä kipassu poriseen niitä näitä. Koira mieluusti tulee mukana naapuriin mutta nyt se on pitäny jättää koira kotia ku naapurisa tyttökoira on killasa.
Sieltä se koiruus tulla töpöttellee naapuriin kinkkua kerjäämään.

Huomena on soittotunti ja paluu takas kaupunkiin. Kyllä kai täälä ois aika kulunu pitempäänki. Vkl:ksi on luvasa pakkasta ja ehkä luntaki nii että viisain mennä kaupunkiin. Mukavaa loppuiltaa ja moikka!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti