lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän turvotusta

Hupsista vaan. On lauantai ja edellinen postaus on keskiviikolta. Kuvittelen että se on hyvä merkki se. että ei oo nii paljo enää asioita joita pitäis jäsentää. Onhan tämä arki tasaantunu ja olo on mainio.

Vielä opeteltavaa piisaa juomisen ja hoidon tasapainottamisesa. Esim tänäaamuna paino oli 55.6 eli paljoki yli tavotepainon. Tavote on n.53-54, mun mielestä likempänä 53:a ku neljää. Eli nyt on muutama kilo ylimäärästä nestettä sisällä. Koitin ottaa kuvaa eriparisilmistäni, miltä ne näyttää aamulla ku on nestelastia.
Ei tää nyt näytä ollenkaan yhtä pahalta ku luonnosa. tosin rajasin kuvan melko reilusti ku jos katotte tarkkaan, kuvassa vasemmalla oleva poski lähtee jyrkästi leveneen sivulle päin ja näytin ihan ku ois ollu pingispallot poskessa. Ei e oikiasti ihan noin iso oo mutta kuvakulma taitaa olla poskelle hieman epäedullinen. Yläluomet on kuitenki kivasti pullollaan. Jokainen tietää omalta kohaltaan ku on ehkä tullu nautiskeltua muutama olut, sidu tms ja yöpizzerian kautta kotia. Siltä samalta minä näytin aamulla vaikken mitään noista nauttinukaan.
Poisto yöllä oli n.500ml ja korjasin asian nii että vaihoin äsken Extranealin ja samanlainen saa olla iltaan asti. Se, että pitäis olla tyhjällä vatsaontelolla iltaan sti, on vähä outoa. Esim eilen söin sen verran paljo illalla että ku kone laski ekan 1800ml sisään, piti mun vähän laskia nestettä manuaalisesti pois ku en pystyny nukkumaan ku oli nii täynnä koko mahaosasto. Ku nesteet on mahasa, ei tuu syötyä liikaa. Tää oli vaan yks esimerkki mutta epämukavaa se oli.

Oon kuluneina päivinä siivoillu, pyykänny ja hoitanu asioita ja eilen kävi serkkutyttö kyläsä.
Aika ulosteensiirtoon on 20.3. ja ohjeet siihen tuli eilen. Se onki huijausta koko juttu, ei siinä mitään ulostetta siirretä vaan jotai sonnasta tehtyä litkua. Vaikka toisaalta, en minä halua enempää siitä tietääkään. Se tehään paksusuolen tähystyksessä nii että eipähän tartte katellakaan. Pääasia on että suolisto saa kaipaamansa bakteerit ja minä rauhallisen mahan.
Äiti ja Sanna on lupautuneet tulla siivuaan ja desinfioimaan vessan yms. sitte ku toimenpide tehään. Tai edellisenä iltana mutta kuitenki. Juttu menee nii että minä ku lähen täältä, sen jälkeen asunto siivotaan ja vessa desinfioidaan ja minä tuun sitte toimenpiteen jälkeen puhtaissa vaatteissa puhtaaseen kotiin. Sannalla on sillon joku meno nii tehään nii että meen illalla äitin tai Sannan luo yöksi ja lähen suoraa sairaalaan ja he käyvät illalla täälä tekeen tarvittavat toimet. Josko se sitte saatais clostridium häviään tästä huushollista.

Toivottavasti naiset on saaneet tarttemaansa huomiota tänään ku on naistenpäivä. Mukavaa naistenpäivää kaikille sisarille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti