tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kuka Marko Paananen?

Kello on kolome ja pelkkää vyvvää on mahtunu tähän päivään. Tai no, heräsin puheluun kympin maissa ja meinasin ärähtää vaan se oliki hyvä ja pitkäaikanen ystäväni joten se siitä. Mukava oli jutustella vaikkaki puoli unesa.

Aamulla tuli viesti että haitari on soittokunnosa, jippii! Hintaki oli kohtuullinen. Se on haettu pois mutta ei oo vielä kerenny tänne mulle asti.
Posti toi tullessaan päätöksen eläkkeesaajan hoitotuesta ja se oli myönteinen. Maksavat korotettua hoitotukia heinäkuun alusta alkain. Mii sou häpi! Ei tartte olla soskun luukulla itkemäsä että ku rahat loppuu. Ohan se ollu vähän epämukavaa vaikka asiallista palvelua oon saanuki. Paljo mieluummin sitä on omavaranen, ei tartte esitellä tiliotteita eikä muita henkilökohtasia papereita ouvoille ihimisille. Mieluummin levitän henkilökohtasia asioita täälä koko maailmalle. Ero on siinä että täälä kerron mitä haluan ja soskussa sitä mitä he haluaa. Siinon on vissi ero.

Kävin toimittamasa serkkutytölle lupaamaani asian ja se on nyt hoiosa. Vielä ku sais kirjeen postiin. Nii että huomio Espoo! Loppuviikolla viimeistään. Kävin myös salaattipaarisa syömäsä. Se onki muuten jännä juttu tuo sallaattipaari, tai sallaatit ylleesä. Täsä mun annos, lisäksi oli pala patonkia ja lasi limukkaa.
Oli tosi hyvää, oikei ihqdaa namia! Jos alkaa lähemmin tarkasteleen nii ei tuo loppujen lopuksi  paras mahollinen valinta terveellisyyden eikä ekologisuuden kannalta ollu.
Säilykkeet, ananas ja mandariini, mistä lie lennätetty ja vitamiinipitoisuus taitaa olla lähellä nollaa. Korjatkaa jos tiiätte paremmin kertua. Kaali, joka on piilosa kermaviilikastikkeen alla ja paprika, tuskin ovat kotimasita satua eli pitkänmatkalaisia neki. Peruna varmaanki oli suomalainen mutta seki vuorattu sulalla voilla. Lohesta ja raejuustosta sentään piste molemmista. Paitsi että ei tuo lohta ollu vaan kasvatettua kirjolohta, senhän erottaa mausta mutta hyvää kuitenki. Limukka juomana,ei sekään paras valinta ja patonkia ei lasketa ku oli nii pieni palanen. Eli rasvaa ja hiilareita on enempi ku omiksi tarpeiksi. Toisaalta, ei se oo nii justiisa. Radiosa sanottiin yks päivä että riittää kuhan ravinnosta 80% on terveellistä.
En oo mikään angstinen hihhuli mutta tää on esimerkki siitä että kaikki mikä kiiltää, ei oo kultaa. Eli kaikki mitä nimitetään salaatiksi, ei ookaan ihan nii terveellistä tai kevyttä ku luulis. Kotia tullesa jälkiruuaksi kahavia ja Fanipaloja. Eli nyt on kalorit kohallaan.

Apteekista toivat nesteitä äsken. Nyt niitä on pariksi viikoksi perusnesteet ja muutama loova ylimääräsiä varalta. Joku tais joskus pyytää kuvaa ku saan koneen kotia joten täsä se nyt tulee, pääkallopaikka.
Huomaa mun hieno roskisviritelmä! Sängyn jalkopääsä on sitte lissää loovia.
Jos joku haluaa noita harmonisia sisustuselementtejä ommaan kottiinsa, laittaa viestiä! Niitä vappautuu n.15kpl viikosa. Laitan joku kerta koneesta kuvan ku se on ladattu toimintavalmiuteen.

Nyt pittää alakaa laittaan kamoja ojennuksenn jottei siivoojien tartte huomena raivata kämppää ennen ku pääsevät siivoushommmiin. Palataanpa astialle. Moikka!


Ps: Jos jollakulla on jotai postaustoiveita, jääny jotai epäseleväksi, haluaa avautua tai ihan mitä vaaan, laittakaa postia: awsop.blog@gmail.com
Käykää myös tykkäileen veispuukisa Way to dialysis- sivusta. Sinne voi myös jättää viestejä, julkisesti tai yksärinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti