keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Oikei hyvää alkanutta vuotta! Toivotttavasti tämä tuo mukanaan kaikkia sitä mistä ite kukin on kokenu jääneensä paitsi.

Vuoden eka päivä alko mun osalta dialyysillä. Ei tarttenu yksin ootella taksia ku portilla oli toinenki yksinäinen.


Liekö pysähtyny kotimatkalla huilaamaan vai onko tullu hyljätyksi, en tiiä. Oli kuitenki kotia tullessa jatkanu jo matkaansa.

Pitkästä aikaa siis oli aamuvuoro hoidossa. Se alkoki pienimuotosella shokilla ku pöydällä ootti lappu misä kerrottiin että aamupalan tarjoilu loppuu 7.1. lähtien. Saapa nähä. Mulle ei ruoka maistu heti herättyäni vaan pittää olla vähän aikaa hereillä joten en oo ruukannu tähän mennesä syyä mitään hoitoon lähtiessä. Sitte ku yheksän kähmässä on aamupala tarjoiltu, on nälkä jo melkomoinen. Pitänee alkaa joko tekeen eväät mukaan tai heräämään aikasemmin. Tai ihan vaan käyä pelkkiä iltoja.
Jatkossa lounas kuitenki tarjotaan ja iltavuorolaisille päivällinen mutta esim. kalkit ja muut lääkkeet mitä ruokailun yhteydessä kukin ottaa, pitää tuua omat mukanaan. Vitamiinit (B ja C) sentään saa vielä hoidon jälkeen talon piikkiin.Sain myös hyviä uutisia tänään. Uuen pd-katetrin laitto on varattu 24.1. ja siitä parin viikon päähän koulutus. Eli nyt käet, jalat ja silmätki ristiin että kaikki menee hyvin ja saan vihdoin sen piuhan massuun. Saa rauhassa kotona värkkäillä aamupalaleipiä.
Dialyysi meni vaihteeksi ilman huimailuja. Poisto oli 2l ja ei tosiaan huimannu missään vaiheessa. No ehkä vähän kotia tullesa mutta sitä ei lakseta. Sain myös influenssarokotteen ja rautaa. Rokote piti pistää jo marraskuun alussa mutta on ollu kaikenlaista, kuumetta ja antibioottikuuria ja flunssaa ettei oo voitu antaa sitä mutta nyt tuli tämmönen passeli välämä. Olo on hyvä ja seuraavaan operaatioonki vielä yli kolme viikkoa.

Tämmöstä tänään. Alan tekeen pipareita ku löyty taikina pakkasesta. Moikka ja vielä kerran, hyvää uutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti