sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Rentoilua

Viikonloppu on menny ihan vötkyillesä. Oon nukkunu hyvin ja pitkään enkä oo paljo ressannu misätän.
Eilen M kävi siivuamassa makkarin ja nyt vielä ku se sähkäri kävis kattoon pistokkeet, sais kone tulla. Sanna kävi tänään ja katottiin se soskun päätös. Oiikasupyyntö on nyt väsätty ja se pitää toimittaa eteenpäin. Lisäksi Sanna vähän järkkäs noita nestelaatikoita ku torstaina ku niitä tuli lisää, jäi alimmaiseksi ne mitä käytän vielä nyt ku ei oo konetta. Jotenka mukava ja rentouttava viikonloppu on ollu. Nestelastiakaan en oo jaksanu stressata. Ihan on hyvin menny vaikka en oo ajatellu sen enempää koko juomista. Ehkä mää ylireagoin senki suhteen ku kaikki on kuitenki ihan hyvin. Eikä musta kukaan ulkopuolinen ees huomais että on kilo-pari nestettä.

Huomena alkaa koulutus koneen käyttöön. Mukavaa. Sitä mää oikeestaan tulinki kertomaan. Menee muuan päivä taas vanhoja muistellessa. Ja nyt ku se on kerrottu eikä mua vielä jännitä, alan kattoon telkkaria ja pyrin nauttimaan tästä letkiästä tunnelmasta niin kauan ku mahollista.
Palataan viikolla asiaan. Moikka!

2 kommenttia:

 1. Hattua sulle pitää nostaa! Jaksat aina olla niin postiivinen.
  Toivotaan, että kone toimii oletetulla tavalla ja saat alkaa ahtaa ruisleipää mahaan.
  Aulitäti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan että konehoito ois mulle passeli. Oli se ainaki ennen ja tämänpäivänen koeajo ainaki vaikutti lupaavalta :)

   Poista