sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikonlopun juoksuja

Olipa mukava viikonloppu. Käytiin retkellä molempina päivinä. Oisin ottanu eväät matkaan mutta multa puuttuu käypänen termospullo.
Lauantaina vietiin mökille kamoja. Auto oli... melkei ohjeittten mukaan pakattu. Matkalla minä irrotin nuo pingotetut kankaat kehyksistä ja purin kehykset. Oli hieman vaativampi homma turvavöihin kytkettynä ja taaksepäin pään yli työskennellä. Onnistu se silti, osina olivat molemmat taulut jo muutaman kymmenen kilsan jäläkeen.
Mökiltä ajeltiin isän luo Keminmaahan. Sielä vötkyiltiin iltaan asti ja yöksi ajeltiin takas Ouluun. Matkalla meitsi kreas ihan huikeen idiksen! Siitä tulee toteutuessaan huima spektaakkeli! Siitä myöhemmin sitte... ehkä.

Viime yö oli kolomas konneesa. Yöt on menny ihan jees, välillä oon heräilly mutta pääsääntösesti nukkunu hyvin. Ei häiritte koneen tussahtelu eikä huokailut. Vahtaan niitä poistoja, paljonko lähtee vaikka ne näkee aamullaki. Kahtena ekana yönä lähti n.500-600ml, kolmantena n.700 ja viime yönä 1000ml. Eilen kyllä join vähän reilummin ja söin vielä ranskalaiset illalla joten luulen että niien suola on nyt sitonu itteensä vähän nesteitä. Jospa se ens yönä lähtis pois. Verenpaineet ja paino on kuitenki ihan jees nii että ei täsä oo mittään hättää. Pitää vielä tehä muuan ihmiskoe lähipäivinä että oppii tietämään mitä ja miten nuo nesteet poistaa. Käytän siis keskivahvaa ja varalle on vahvojaki.
Maha on rauhottunu mukavasti ja nyt pärjää jo ilman Imodiumia. Ruoka maistuu ja muutenki hyvällä pössiksellä täsä on nyt menty.

Tänåån käytiin huutokaupasa Kellosa. Oli paljon lasitavaraa ja vaikka vakaa aikomus oli ihan vaan katella, juua kahvia ja syyä laskiaispullia, lähti sieltä jottai mukkaanki. Tietysti. Työtuoli ja pari Sarpanevaa.
Pitkän päivän päälle käytiin tullesa syömäsä Tuirasa bosnialaisella grillillä. Oli herkullista ruokaa. En oo syöny vuosiin tavallista grilliruokaa eikä mua kauheesti napannu syyä nytkään, mutta ootahan ku mentiin sisälle. Sielä setä teki leivät ja pihvit ja kaikii ite ja kaikki vihannekset oli tuoreita eikä esim. etikkaan säilöttyjä niinku monisa muisa paikoisa on. Mun ruuasa oli pihvin sijaan sellasia jauhelihamassasta tehtyjä lihatikkuja. Ne oli maustettu bosnialaisittain ja oli tosi hyviä ja maukkaita. Ja se leipä! Ei ollu mitään mössösämpylää niinku meikäläisittäin monesti on vaan sellasta, oisko enenpi ollu pita-tyyppistä mutta sielä just leivottua. Ai ai ai.
Tästä kuvasta tarkkasiläsimmät huomaa että Lellu on ollu tuhma tyttö. Soo soo, Leena!

Mukavaa on luvassa ens viikolleki. Treffit hiihtolomalaisen kans, soittotunti ja vatsan ultraääni siirtolistaa varten! Ja labrat seuraavan viikon pd-kontrolliin. Mun varmaan tarttee katella jotku vähän siistimmät housut jalkaan ku tuulihousut. En oo tämän pd-mahan kans vielä farkkuja koittanukaan, liekö menevät kiinni enää. Tiedoksi niille jotka ei tiiä, nii tuo dialyysineste ku on vatsaontelossa, se näkyy päälle päin ihan ku pitkällä raskaana. Ei kauheen imartelevan näkönen mutta pieni hinta hyvästä voinnista. 

Semmosta tällä kertaa. Mukavaa alkavaa viikkoa ja moikka!

2 kommenttia:

  1. Miltä työtuolli vaikuttas? Oliko hyvä ostos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä on ja tilaaki tuli neliön verrran ku tein tuolijärjestelyjä :)

      Poista