torstai 6. helmikuuta 2014

Vauhikas ja villi yö

No nii, tuhmeliinit. Se joka tuli otsikon perässä, lukemaan ehkäpä eroottisia paljastuksia, joutuu pettymään. Kootaan ajatukset ja palataan ruotuun. Alotetaan eilisestä.

Kävin kaupungilla eilen, oli pari kauppa-asiaa hoiettavana. Yks niistä on sellanen wok-kastikeasia jonka perässä oon Oulusa käyny melko monta ruokakauppaa, tuloksetta. Jos joku tietää mistä saa chow mein-wok-kastiketta nii ilmottakaa! Tästä keskustan kaupoista sitä ei löyvy, ei edes Stokkalta vaikka äkkiseltään nii luulis. Se ei oo mitään mystistä eikä edes hankalasti saatavaa mutta jostai syystä sitä ei oo näissä ruokakaupoissa. Iistäkään sitä ei löydy ja ainuan purkin mitä sitä oon löytäny, oli Haaparannan isosta marketista ja seki oli ainut poistuvien hyllyssä. Jos sitä saa Posion S-marketista, miksei sitä saa Oulun keskustasta?
Päädyin sitte ostamaan valmista kaalilaatikkoa Anttilan lämpimästä tiskistä. Virhe! Tuut tuut tuut tuut! Iso virhe ja paskahälytys! Niin sitte kävi että ku söin sen illalla, meni yö rrailakkaasti vessassa juosten. Perse syöksee tulta eikä nukkumisesta luonnollisestikaan tullu yhtään mitään. Kunnes maha aamulla vähän rauhottu, oli kroppa kuivahtanu siihen malliin että piti ensi töikseni juua pullo mansikkasmoothieta. Virhe!
Vaihdoin pussin ja lähin soskuun. Odotusaulassa istuskelu oli melkosta piinaa. Pelkäsin koko ajan että shaisse turahtaa housuun, edes aivastaa ei uskaltanu. Ihan kammottava tilanne. Ku mut kutsuttiin sisään, pyysin päästä vessaan. Uuh, se oli ihanaa se. Loppuaika meniki ihan mukavasti. Sossutäti aiko tehä päätöksen alkuviikosta ja oli kovasti kiinnostunu näistä dialyyseistä. Pitää käyä uus reissu sielä, varmaanki jo huomena, ku olin unohtanu sen suurimman sairaalalaskun kotia. Pääasia että asia on nyt vireillä ja ehkäpä pientä helpotusta tulossa.

Peruin soittotunninki, ei oikei huvittanu lähtä  istumaan puoleksi tunniksi autoon. Luullakseni ei oo suotavaa kyykähtää moottoritielle lennättään varpusparvia. Pittää ottaa vähän iisimmin tänään nuo ruokahommat, josko se ois jo huomiseksi ohi.
Ite ois vissiin pitäny tehä seki kaalilaatikko. Sitäpaitsi se ei oikein tukenu mun proteiinipitosen ruokavalion noudattamista ku edes minä, sihtisuu, en löytäny siitä lihaa. Liekö oli vege-versio.
Siitä tuliki mieleen ku kesällä aloin tekeen kyseistä ruokaa. Laitoin riisit tulelle ja huomasin veispuukista että kaverit istuu patiolla. Lähin sitte minäki ulos ja n. kolmen vartin päästä kaupungilla muistin notta ristus! Mullon riisit tulella! Täysiä kotia ja ei täälä mitään katastrofaalista ollu sattunu. Hella oli kakkosella ja vettä reilusti nii nostin ne vaan pois, sammutin hellan ja lähin takas siemailemaan drinksuja. Nii että kumpiko on parempi, mahatauti vai poltettu kerrostalo.Kuva on eiliseltä, keskieurooppalaistuneelta Rotuaarilta. Siellä on lämmitetty nuo kadut nii ei oo lunta. Muualla sitä sitte oliki ihan reippaasti. kengät vetää sutia ku liikuskelee kaupungilla.

Oon ihmetelly parina yönä ku on nii kylmä nukkua. Aamulla hoksasin kattoa tuuletusikkunaa ja kas vain, sehän oli auki. Ne ilmanvaihtomiehet rassas tuuletusräppänöitäki ja oli vissiin jääny auki. Ilmanskos tuo kävi vilu kappaseen.

Menee taas höpöttelyksi. Katellanpa tässä. moikka!

7 kommenttia:

 1. Jasså, ei ihan tullu housuun. Kiva, äpsykin on varmasti tyytyväinen ettei tartte Volvon etupenkkiä alkaa kuuraamaan. Tai no nahkaistuimiltahan se ois ollu vähän helepompi kyllä puhdistaa. Tuli semmonen mieleen, että oisko kaali vähän liian kovaa kamaa nyt sulle? Pysy vaan siinä makaronissa, nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä ennenki äitin autossa kehon eritteitä levitelty. Kesällä tuli oksu enkä viittiny reppuun iksentaa nii otin Rolliskon makuualustan ja laattasin sen päälle :) Joo, ihan liian stydii staffii on nyt.

   Poista
 2. Ai kauheeta, lienee anteeksipyynnön paikka ;) Mutta kun luin tämän päivityksen, niin ihan vesi valu silmistä, kun niin paljon nauratti. Siis tilannekomiikka tuutin täydeltä ;) Toki oikeassa elämässä hankala tilanne, mutta näin turvallisesti vain ruudulta luettuna kutkutti kyllä minun nauruhermot somakasti :D
  Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppu hyvin, kaikki hyvin ku kotia pääsi ilman hajuvaninkoja :)

   Poista
 3. Heh,olipa hauska postaus! No joo,uskon,että sinulla oli täpärät paikat mutta täällä kyllä nauru kaikui tätä lukiessa. :D

  Toivottavasti nyt voit paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savissuti, arvannet että en viittiny lähtä viemään sitä pakettia matkahuoltoon tänään. Vien sen tässä joku päivä ja ilmotan sitte .)

   Poista
 4. Miten ton chow-mein kanssa? onko löytynyt? Merikosken taskussa Tuirassa saattais noissa aasiakaupoissa olla jotain? Autoilen päivällä kolmen tienoolla, nappaan sut kyytiin?

  VastaaPoista