sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

21.6.2013 ja 22.6.2013 ja 2014

Vettä sattaa ja ulukona on kylymä ku vapun tienoolla konsanaan. Onneksi mieltä lämmittää ku iltapäivällä on tulosa harvinaisia vieraita.
Huomena sitte taas kottiin. Moikka!
Loppuun vielä viimevuotisia.

21.6.2013
Perjantaina isä ja äiti kävivät taas. Dialyysi tehtiin ja poisto oli 4l. Hengittäminen ei edelleenkään helpottanu yhtään. Röntgenistä kävivät ottaan keuhkokuvat. Muutapa en tästä päivästä muistakaan.

22.6.2013
Juhannuspäivän aamuna hoitaja tuli tekemään aamupesuja. Ku ei juhannussaunaan päässy, pesut tehtiin pesulappujen sijaan saippualla ja veellä. Olihan se ihan erilainen tunne, melekeen ku ois saunasa käyny. Keuhkokuvat otettiin tänäki päivänä, niinku kaikkina muinaki päivinä. Nesteen poistumista keuhkoista seurattiin sillä lailla.
Siinä ku olin muutaman päivän maannu paikallani, alko seinät jo kovasti kyllästyttää. Huoneen ainua ikkunaki sattu oleen takana, nii ettei sinne oikei nähäny. Lupa oli istua sängyllä, mutta jalkoja ei saanu laskia sängyn ulukopuolelle. Persus ja selkä oli jo meleko tanakasti puuduksisa joten sain luvan nousta istuun sängyn vieresä olevalle kovalle tuolille. Yksin en siihen pystyny, ku oli piuhoja ja letkuja sen verran molemmille puolille, että piti hoitajan avustamana nousta. Kattelin siinä ihastellen ulos ikkunasta. Ihana aurinkoinen keli ja meikä makaa sairaalassa. Ulospääsystä ei mittää tietua ja keskikesä kauneimmillaan. Sitte istahin tuolille ja voin kertua, että tuntu ihanalta istua selkä suorasa kovalla alustalla ja saaha vähän oikoa puutuneita jäseniä. Meni ehkä minuutti, ku tuli hoitaja kansliasta kattoon, että olinko karannu ku ei kamerasta näkyny ku tyhjä peti. No sitä vaaraa ei ollu.
Illalla ku labrasetä tuli ottaan veriviljelyitä ja jäi hetkeksi mun kans kattoon Juhannusjunaa telkkarista, oli se jotenki kovin tunnelmallista. Mulla oli eka hyvä päivä takana ja tunnelma oli muutenki kovin lepposa. Paljon parempi juhannus, mitä oisin koskaan edellisinä päivinä osannu aavistaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti