keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Tasanen arki, maailman paras arki!

Väsyneet terkut kotitoimistosta. Viime yö meni ihan harakoille ku heräsin taas noin tunnin-parin jälkeen nukahtamisesta. Kattelin yle areenaa yöllä ja pian nousin koneelle tarkistaan pari juttua, jotka vaivas mieltä.
Posti toi eilen Intrum justitialta parin sadan euron laskun. Luulin maksaneeni jo kaikki mutta se tammikuisen kaheksan päivän sairaalareissun lasku, joka oli alunperin reilu 300€, oliki jääny osittain maksamatta. Tarkotus oli maksaa se kolmessa osassa, ja sovinki sen OYS:n laskutuksen kans. Muuten ihan hyvä homma, paitsi että olin unohtanu laittaa kaks jälkimmäistä osaa maksuun. OYS on ulkoistanu laskujen perinnän, eli sen laskun lisäksi minkä saa ilmottautuessaan, ei OYS lähetä minkäänlaista karhua, vaan se tulee suoraan perintätoimistolta.
Homma meni vähän sekavaksi ku piti kysellä että miten nyt, ku omavastuu on täynnä ja onko tää lasku katottu mun eduksi omavastuissa. Olihan se, ilmeisesti siksi, ku olin osan kuitenki maksanu ni olivat olettaneet että maksan loputki. Nyt asia on kuitenki hoiettu ja voin unohtaa koko episodin. Ihmettelinki pitkään että miten mulla on rahaa, vaikka oon maksanu kaikki omavastuut täyteen; matkoista, lääkkeistä ja sairaanhoitomaksuista, yhteensä suunilleen 1500€.

Ens syksyn haitaritunnit on tuottaneet vähän päänvaivaa. Ei päästy kumpikaan äitin kans Iihin jatkaan. Eipä tietenkään ku ollaan oululaisia, joten pitäs hakeutua tänne opiskelijaksi.
Luulen, että ratkasu on löytyny asiaan, mutta siitä sitte enempi ku asia varmistuu.

Kävin diabeteshoitajalla tänään, ja tuplattiin öinen, dialyysin aikanen insuliinimäärä. Oon kuluvan viikon aikana todennu että 190% on seki liian vähän. Nyt pitää taas tarkkailla että miten sokerit käyttäytyy. Ehotin sitä samaa tekniikkaa, mitä käytin 16v sitte, että laitoin insuliinit pusseihin valmiiksi. Sitä ei kuulemma enää käytetä ku ei tiietä miten nää raketti-insuliinit vaikuttaa vatsakalvon kautta. Se saattaa olla siis hengenvaarallista, joten koitetaan nyt tätä pumpun kautta tuplattua määrää.
Käytiin Sannan kans lounastreffeillä avohoitotalossa ja näin yllättäen yhen ystävän sielä. Mukava sattuma oli se.
Kotia tullesa otin tirsat. Teki nannaa saaha nukkua kunnolla pari tuntia. Vieläki väsyttää mutta pitää vielä joku tunti valvoa että pääsee yöunille.

Täsäpä nämä väsyneet teveiset tältä erää. Naatiskellaan lämpimistä. Moikka!

2 kommenttia:

 1. Hei kato, tulin googlen kautta tänne blogiin, niin johan antaa kommentoija! Onnea hyvistä uutisista tänään.<3 Terkuin, Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö... täh! No, pääasia lienee että pääset kommentoimaan :) En edelleenkään tajua näitä juttuja vaikka oon niitä muutaman kerran ihmetelly. Ei kehtaa neuvoa täälä että buuttaa kone ja käytä varalta piuha irti seinästä, se ku toimii monessa muussa kohtaa .)
   Kiva että kommentoit ja uutisethan oli mitä parhaat! Niistä kohta enempi .)

   Poista